• VERTROUWELIJK
  • ANONIEM
  • GRATIS
  • ZONDER VERPLICHTINGEN

De vervolgstap

Tegelijk met de meting heeft u uw persoonlijke code gekregen. Pas als die code aan ons wordt doorgegeven, hebben wij toegang tot de antwoorden. Vullen alle huisartsen die lid zijn van uw maatschap, HOED of andere samenwerkingsvorm de thermometer in en geeft ieder haar of zijn code door, dan kunnen wij alle antwoorden vergelijken en analyseren.

Die geanonimiseerde analyse is, als u die opdracht geeft, de basis voor een inventarisatiebijeenkomst met alle betrokken huisartsen. Wat is de aard van de problemen, wat is er onderliggend aan de hand? Zo'n bijeenkomst is 'bij u' en staat onder leiding van mr. Wim Meijer of Hans de Roos. Beiden zijn MfN-registermediator (Mediatorsfederatie Nederland) en sinds 2000 actief in de artsenwereld, ook als trainer en coach. 

Binnen 2 weken volgt een samenvatting met een overzicht van thema's die moeten worden aangepakt of opgelost. De opmaat naar een weer gezonde samenwerking. 

Voor LHV-leden geldt een gekort tarief. Voor het vervolgtraject bestaande uit: inventarisatiebijeenkomst 'bij u', gebruik van de thermometer, analyse, samenvatting en reistijd betaalt een samenwerking in totaal € 395.- (excl. 21% btw). Bestaat uw samenwerking uit 5 of meer leden, dan geldt een toeslag van € 50,- (excl. 21% btw) per huisarts.